Over Leonardo Harderwijk

Leonardo Harderwijk biedt voltijds onderwijs aan hoogbegaafde kinderen. Sinds 2013 zijn we vol in ontwikkeling om het best passend onderwijs te bieden aan deze doelgroep. Kinderen uit de hele omgeving komen hier om met gelijkgestemden te leren.

Op school compacten we de leerstof zodat er tijd en ruimte vrijkomt om te verrijken. In ons curriculum werken we aan praktische vaardigheden, levenshouding en leerstrategieën. Ons doel is om leerlingen zelfsturend en autonoom de wereld in te sturen.

Wij kijken vooral naar het proces, de inzet en de strategieën die de leerlingen aanleren. Dit alles houden wij bij in een rapportfolio. Voor meer informatie over onze visie klik hier.

Bij ons kom je thuis

Het Leonardo Harderwijk voelt als thuiskomen. Plof even op de bank, lees een goed boek in één van de heerlijke stoelen of struin in de pauze door onze eigen moestuin. Kinderen mogen bij ons hun eigen leerstijl ontwikkelen en zich veilig voelen binnen de school.

Wij helpen de kinderen  een gereedschapkist te vullen met tools die ze nodig hebben om te ontwikkelen. Denk hierbij aan executieve functies, werken aan leerstrategieën en een juiste mindset om daarmee aan de slag te gaan.

Algemene informatie

Schooltijden

Lees meer

Overblijfregeling

Lees meer